Tuesday, 14 May 2013

Wednesday, 8 May 2013

assalammualaikum .. :')

seperti hari2 yg sudah .. x ada apa dalam fikiran selain dia. huh ! me rindu dia sangat ..
 hope dia rasa sama .. dekat 1 month we gaduh always tak kesefahaman .. huhu  ,
tapi gaduh mcm mana pun hasrat untuk meninggal kan dia langsung x ada .. tapi me takut dia dah ubah fikiran .. huhu so sad :'(

   kami dah jarang sangat kontek , no kol n no sms ..
now khabar dia pun me x tau ... arghhh risaw ler :'(
 
#untuk masa skarng tak nak dulu ganggu coz dia tgh exame slama 2 week ne .. sampai 15hb kot kalau x silap ,
    cinta aku sangat kuat untuk nya .. huhu knapa begitu ?
     memang dia lah jodohku ? arhhh syg dia sangat2 ..  TOLONG JANGAN PERGI DARI HIDUP KU :(

habis je exame on 5hb bulan 6 dia balik sabah .. huhu
me nak jumpa dia nak sharing semua hal n semua benda dengan dia.. coz banyak tanda tanya kat kepala ne  .. huhu fening2 ..

korang mesti nak tau sape yg me maksudkan ne ?


ok SITI NURATIKAH BINTI AHMAD huhu me syg dia sangt2 :)